Jako i¿ mamy graæ razem, najlepsz± metod± wspó³pracy jest poznanie siê. Napiszmy wiêc parê s³ów o sobie, a ¿e jestem autorem tematu, to zacznê.
Nazywam siê Krystian W±tor, mieszkam w przenudnym mie¶cie D±browa Górnicza (Zag³êbie D±browskie), interesuje siê fantastyk±, grami RPG fabularnymi, planszówkami i karciankami kolekcjonerskimi, no i kultur± Japonii. S³ucham g³ównie rocka, ale nie pogardzê innym typem muzyki, który szybko wpada w ucho. GG moje macie obok wiêc jakby co¶ to piszcie
A jakby kto¶ chcia³ zobaczyæ jak wygl±da Szin, link do profilu na nk - http://nasza-klasa.pl/profile/11274704
Ale galeriê i tak mam zablokowan±
Pozdrawiam i zachêcam do pisania
Ostatnio edytowany przez Szin (2009-01-04 14:19:41)
No wiêc, Weronika. Zamieszkuje Rakoniewice (60 km od Poznania). Chodze do LO, na profil humanistyczny w zwi±zku z czym powinnam interesowaæ siê literatur±, polityk± i histori±, ale z tego wszystkiego polubi³am tylko historie. Po szkole doje¿d¿am do domu kolekcjonuje filmy dvd ( niekoniecznie prosto od producenta); s³ucham muzyki...szczególnie Jamiroquai, Hey, U2, T.Love, Foo Fighters, dobra...s³ucham wszystkeigo z wyj±tkiem hevy metalu i przeboji z vivy. Nie lubie czytaæ lektór, za to poch³aniam te nieobowi±zkowe aktualnie gram w gothica bez kodów i dostaje bia³ej gor±czki..
Nie gardze te¿ spotkaniami ze znajomymi, ale nawet to nie uchroni³o mnie przed za³o¿eniem konta na ogame...
to by³oby narazie na tyle. aha. i nie lubie sernika
Mi³o poznac Wiec tak...mam na imie Radek Mieszkam w malej wiosce niedaleko O¶wiecimia Chodze do 4 klasy technikum (elektronik) Zdaje w tym roku maturke i technika co nie pozwala mi siedziec spokojnie na ogame Maturke zdaje z fizyki Uwielbiam czytac : zaczelo sie to w gimnazium...na poczatku bylo fantasy potem to ewolulowalo Obecnie czytam filozofie i psychologie(sic!) Muzyka....muzyka jest mi bardzo bliska Z regoly slucham Kultu i tworczosci Kazika ale bardzo lubie tez Renate Przemyk Oprucz tego gram(tzn ucze sie) na perkusji Tylko ona potrafi mnie zresetowac jesli wiecie co mam na mysli Gry komputerowe:lubie i duzo gram(jak mam czas) Gothica tez lubie..1 i 2 czesc mialy lepsza grywalnosc od 3 Oprucz tego gram w siatke kiedy i gdzie sie da A w wolnych chwilach....spie Wlasnie kanon lektor w szkole zmienilbym diametralnie
Witam Mateusz jestem z Bieszczad konkretnie ze wsi miêdzy Leskiem a Sanokiem Sanok moze byc znany faceta z tego powodu i¿ gra teraz w Æwieræfinale pucharu polski w PN mam 22 Lata maturê zdan± S³ucham Rycha Peji bo jest Dobry ogólnie Rapu Disco Polo Podobnie jak weronika Kolekcjonuje DVD mam ju¿ ich 80 sztuk nie koniecznie od producenta Lubie gry Komputerowe PES GTA WIED¬MIN strategie
No no mi rowniez milo poznac
Nazywam sie Boleslaw Jura mieszkam w ¦widnicy tej miedzy Wrockiem a Walbrzychem (¦widnic jest podajze 3 w Polsce) Piekne miasto naprawde:) Mam 18 lat (jesli ktos jest zainteresowany moim wygladem;) http://nasza-klasa.pl/profile/439921 4 siostry z tego jedna ma roczek;) Lubie siedziec na kompie troche rysuje (www.boloyoo.fotosik.pl) ogolnie to slucham kazdego rodzaju muzyki od ciezszych klimatow z NFS:U2 az po Disco Polo:) Chwilowo nigdzie sie nie ucze od nastepnego roku zaczynam szkole wieczorowa:) Lubie grac duzo gram i gram odkad pamietam:) zaczynalem od gierek w DOS'ie (to byly czasy:) )
Ulubione gry? Hmmm za duzo ich w zyciu bylo ciezko jest mi wymienic wszystkie ale na pewno sa to: GTA, Quake II, Tony Hawk's Pro Skater II, Need For Speed: Underground, World of Goo, Max Payne
Jak juz pisalem duzo gier przewinelo sie przez mojego kompa wiec nie bede wypisywal dalej:)
Jestem spokojny sympatyczny raczej z poczuciem humoru;) i to chyba na tyle:)
Pozdrawiam
Gothic 3 niewypa³ lekki...ale gram na minimalnie minimalnych
80 sztuk..¿e tak powiem: pffff... ;D nie chwale siê bo jeszcze mnie czasem zgarn± za "piractwo" ;P
te¿ troche rysuje, zwlaszcza podczas nudnych lekcji ale twoje s± ¶wietne!
sernik bo sera "takiego" nie lubie! makowca te¿ nie...bo mak w nim jest
Moderator
Ja nazywam siê Krzysiek, mój nick to MECHATRONIK, dlatego ¿e tego lata zrobi³em dyplom technika mechatronika. Aktualnie studiuje ma Pilitechnice Warszawskiej (MEL ¯YCIA CEL- wydzia³ Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa). Z myzyki to lubie Avril Lavigne, Nickelback'a, muze z NFS U2 i NFS MW. Lubie graæ- du¿o graæ. Moj± ulubion± gr± jest RollerCoaster Tycoon ale ¿e stary komp nie ma postawionego systemu to niestety nie moge sobie pograæ (a na XP nie chodzi). Tak wiêc znalaz³em sobie inn± gre GTA SA któr± wzg³êbiam po raz 4, 5 lub 6. A je¶li chodzi o rysowanie to zbytnio nie umiem ale staram siê narysowaæ komiks o jednym z wykladowców. Mo¿e kiedy¶ mi siê uda.
Komiksy studenckie s± najlepsze! ;D Chce zobaczyæ to dzie³o, gdy zostanie skoñczone
Rabbitko, dziwny nie znaczy gorszy Nieraz mi powiedzieli, ¿e jestem dziwny, ¿e jestem chorym po*ebem, ale jest mi z tym bardzo dobrze ^^ ¯yjê zasad± 'ja jestem normalny, to reszta ¶wiata zbzikowa³a' ;P
Moderator
Szin napisał:
¯yjê zasad± 'ja jestem normalny, to reszta ¶wiata zbzikowa³a' ;P
Ej to moja zasada.