Moderator
Wyobraź sobie że ja wole do takich ludzi nie chodzić. Mój kumpel który jest naprawdę poje...ny poszedł na SWPS- Szkoła Wyższa Psychologi Społecznej. Przecież ludzie których będzie leczył to będą przez okna wyskakiwać.
MECHATRONIK super kierunek tak trzymac:) co do RollerCoastera to faktycznie gra jest WYPAS ale tylko 1 czesc mnie przyciagnela na dluzej wiesz co zrobic zeby Ci poszlo?? zainstaluj wejdz w folder z gra kliknij prawym przyciskiem myszy na ikone gry -> WLASCIWOSCI -> Zgodnosc -> "Uruchom ten program w trybie zgodnosci z" i tam ustaw Win98/ME powinno smigac az milo:)
I wiecie co?? o mnie tez mowia ze jestem swir ale w pozytywnym znaczeniu:) za to mnie ludzie lubia i szanuja:) badzcie soba bo kiedys sie pogubicie w klamstwach i wyjdzie Wam to tylko na gorsze:)
Moderator
Wielkie dzięki za podpowiedz jak ruszyć tą gre. Naprawde potrafi wciągnąć mimo wielkich pikseli. Mam też RCT 3 ale mimo wielu atrakcji, możliwości przejechania się zbudowaną kolejką to jednak tak nie wciąga (może to wina tego ze jest po angielsku)
edit: Niestety mimo kombinowania gra narazie nia rusza (choć są postępy- zamiast wywalać przy włączaniu gry to wywala przy wybieraniu misji). Wywala
ale to potem jeszcze pokombinuje. Może zainstaluje Age of Empires II The Age of Kings. To była gra. III miała fajna fabułe ale brakowało trybu działania jednostek (nie mogłem ustawić np by jednostki stały w miejscu i się nie ruszały- przydatne dla jednostek dalekiego zasięgu)
Ale mimo wszystko dzięki. Będę próbował odpalić.
AoE II porządna gierka, nie ma co, klasyka.
A tak btw, dzisiaj kasuje konto, nie mam czasu na ogame. Ale czasem będę tu zaglądał, jeśli pozwolicie, bo jesteście super człowieki ;D
Moderator
BOLOYOO napisał:
Jakbys nie wiedzial to wyslalem Ci PW
O dzięki. Nie zauwarzyłem bo tu nie wyświetla się że przyszła wiadomość. Ściągne sobie na pewno choć przy moim necie to troche potrwa.
Szin. Nie kasuj może konta a spytać się czy któryś z Twoich znajomych by go nie chciał. A może ktoś inny ma znajomego który by wzioł to konto. Ja swoje konto na Uni60 oddałem. Jestem ciekaw czy jeszcze jest. I tak pewnie już zmienili nick więc się nie dowiem.
Witam!
Mam na imię Michał mam 17 lat i to tyle jeśli chodzi o moje dane osobowe ;p Na ogame będę spędzał nieco czasu ale nie wiem ile dokładnie. Trudno mi powiedzieć bo szkoła wymaga nieco nauki;p Zacząłem wczoraj pod wieczór i na początku jakoś rozwijam tę swoją planetkę ;p Nie wiem jeszcze czy będę grał bardziej gospodarczo czy militarnie bo w sumie jedno potrzebuje bardzo drugiego i chyba nie da się wyspecjalizować w 1 dziedzinie nie mając 2 bdb rozwiniętej. Co by tu jeszcze.. ;p Ostatnio w Ogame grałem rok temu. Byłem wtedy na 1 uniwersum w sojuszu UGWb... Jakoś mi szło... W poniedziałek wyjeżdżam do sanatorium na rehabilitację (kręgosłup). Turnus trwa 3 tygodnie ale Internet tam mają więc postaram się zaglądać od czasu do czasu;) ale chyba i tak trzeba będzie wziąć urlop... Mam nadzieję że ten sojusz nie rozpadnie się jak wrócę z sanatorium i będziemy wspólnie miło podbijać Kosmos; ) Pzdr!
No czy ja wiem taka przykra... Nie jadę tam z powodu wypadku jakiegoś czy coś(wtedy byłoby przykro...) jadę z powodu skoliozy, którą mam od 3 klasy podstawówki i jak to mówią... do wszystkiego idzie się przyzwyczaić Ekipę na turnusie będę miał świetną więc to wszystko traktuję bardziej jako kolonię z ćwiczeniami. Ale dzięki za współczucie. To miłe
Siema-mam na imię Konrad,lat 17.Mieszkam niedaleko Stalowej Woli w miejscowości która nazywa się...Krzaki xD
w ogame od pół roku na uni 60,tutaj kilka dni:)gram na klawiszach,słucham głównie rocka,gothic ew progresywnego metalu i jego pochdnych...no i jazzu -pełne zróżnicowanie
metal?-słucham,ale kotów nie jadam i nie chodze w glanach )
pozdrawiam:)
Moderator
Grałeś na uni 60. Ja też gdzieś w 4 gali i potem kolonie miałem chyba w 7. Ale zrezygnowałem i konto oddałem. Szkoda bo tam było jakieś takie specjalne bodaj uniwersum. Tu jest normalne.
Użytkownik
Witam mam na imię Grzesiek i mieszkam w Końskich ( około 45 km od Kielc )... chodzę do 2 klasy technikum na profil Technik - Informatyk... interesuje się głównie informatyką i wszystkim co z nią związane, kocham Japonię i jestem fanem Anime... z muzyki słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho... Ogame odkryłem niedawno i mnie wciągnęło myślę że szybko awansuję z rangi majtka .... pozdro dla wszystkich