mnie ta cisza tez zastanawia jakos tak nagle sie stala Fakt faktem tez mam troche mniej czasu Jutro 2 studniowka wiec bal sie szykuje 1 mialem tydzien temu hhehe Zastanawiam sie czy czasami urlopu sobie nie wlaczyc.....trzeba sie wziac do roboty wkoncu matura tuz tuz....
spoko. teraz mam tylko 10 DT do transportu miêdzy koloniamii i czasami do farmienia bezbronnych
a Muad Dib da³ sobie spokój bo nie pozostawiam na ¿adnej planecie surki. Skanuj± skanuj±-ale nikt nie atakuje
haaaa a mi caly czas kolonie lupia....uciemak wieczorem cala surka a oni mnie nad ranem jada Nie wiem co z tym zrobic...wiekzosc koloni jest mala i na wymioane idzie wiec nie oplaca sie obrony stawiac za duzej A po nocach nie chce mi sie siedziec heheh tak wiec z pkt nie ide do przodu za predko
U¿ytkownik
Nie mam za du¿ego sta¿u w Ogame ( tydzieñ ) raczej inwestuje w ekonomiê ale wczoraj mia³em swój pierwszy napad ( na mnie oczywi¶cie ) kolo raczej siê nie postara³ i odszed³ z p³aczem ale jakie emocje jak dosta³em komunikat ¿e za 2 godziny doleci do mnie flota z misj± napadaj
Ostatnio edytowany przez GrzesiekZiom (2009-01-23 14:40:54)